pühapäev, 22. detsember 2013

Päkapikud võivad ikkagi olemas olla


Pärast kaheteistunnist õhusolemist jõudsid poisid rõõmsalt Matsuyamasse (siinse aja järgi kella viie paiku õhul) ning esialgu ei peegeldunud kummagi silmist vähimatki väsimusemärki. Muidugi olid nad väsinud ja saatsin nad pärast lühikest jalutuskäiku ning sušisöömist juba varaõhtul Unikülla. Tristani rõõmuks käivad ka Jaapanis päkapikud ning olid akna peale unustanud pisikese kingituse, mis oli tänu Robile juba küllalki kaua unistuste kinkide nimekirjas olnud - puldiga helikopteri. Robi, see helikopter lendab ka päriselt õhus :) Kusjuures Eestis olles oli noormees kindel, et päkapikke pole olemas, kuid siin tundub, et usk taastus. Vaatame, mis jõululaupäeval juhtub.
Nii nagu minu esimene päev Jaapanis oli päikeseline ja soe, siis oli ka nüüd ja sai juba kohustuslik turistimängimine ka ära tehtud ning kindlust külastatud. Lisatud fotogi on tehtud kindluses, kus lapsed saavad iidsete aegade sõdurite riideid proovida. Ja nii me jalutasimegi mööda linna ja nautisime päikest, head sööki ja mõnusat olemist. Tristan suutis juba tähelepanu äratada ja järelevaatajaid oli palju. Oma esimesed ostud oma enda raha eest tegi ka noormees ise.
Eks meie edaspidised tegevused sõltuvad sellest, kuidas möödub lõplikult reisiväsimus ja toimub siia ellu sissesulandumine - seega pisitasa. Homme on aga pidupäev - keisril on sünnipäev. Palju õnne!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõte või koolis olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalal.