pühapäev, 22. detsember 2013

Ehime õlu, vol 2

Pealkirja "Ehime õlu" alt tulevad õllejutud, mida teatavatel põhjustel edastab ja toimetab Jaan. Mina hoian selle koha pealt suu kinni.
-Liisa-

Teine õlu on "Umenishiki Blanche".
Vaht on tihe, kuid kaob kiirelt jättes vaid klaasi servale kerge randi. Gaasi tundub sees olevat väga vähe. Ja tegelikult ongi vähe, sest nii kiiresti kui kaob vaht ja aroom kaob ka mull. Aroom on seevastu põnev. Magus, puuviljane, meenutab kunagi nätsutatud välismaa nätsu lõhna. Aga aroom kahjuks kaob koos vahuga. Hiljem on aroomist jäänud järgi vaid magusus. Maitse on põnev. Puuviljade segu ja kuskilt kaugelt kumab läbi humala kibedust, mis kohe kaob kuivuseks ja kunagi joodud magusa kokteili maitseks. Pakuks, et on kasutatud ameerika humalaid (võimalik, et üks on amarillo). Üldine maitse on pehme ja kerge. Sobiks ilmselt naistele. Põhjas on sadet, aga oluliselt vähem kui pilsneril ja see ei hõlju tükkidena.
Jaapani Aasia Õlle Cup 2009. aastal võitis see õlu Belgia õllede kategoorias kuldmedali, mis iseloomustab suurepäraselt, et isegi jaapanlased saavad hakkama korraliku õlle pruulimisega.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõte või koolis olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalal.