reede, 27. detsember 2013

Ehime õlu, vol. 3 & 4


Pealkirja "Ehime õlu" alt tulevad õllejutud, mida teatavatel põhjustel edastab ja toimetab Jaan. Mina hoian selle koha pealt suu kinni.
-Liisa-

"Umenishiki Bock" oli maheda maitsega pigem isegi magusapoolne. Aroomis domineeris tume linnas ja kuskilt kaugelt ka humalast aroomi, mida ei suutnud tuvastada. Gaasi oli veidi rohkem sees, kui teistel sama firma õlledel, mida mekkinud olen ning vaht püsis lõpuni. Maitses oli bocki mahedust, karamelli ja veidi suitsust mekki. Ilmselt sobiks seda juua mõne magustoidu kõrvale. Minu maitse järgi pigem selline keskpärane.

Teine õlu millest kirjutan on Matsuyama kohaliku pruulikoja õlu. Kuna kõik sildil olev tekst on mõistagi jaapani keeles, siis ei tea, mis nimi tal tegelikult on. Panen sellele tinglikult nimeks "Dogo brewery stout". See on väga tugeva maitsega õlu. Aroomis on tunda ainult suitsust ja tsipake karamellist linnase aroomi, ei mingit humala huvitavaid nüansse. Maitses on üks peamine maitse ja see on suitsune linnas, mis lööb kõik muud maitsed. Alles lõpus püüab humal oma kibedust esile tuua, kuid suitsune maitse ikkagi lõpetab kogu maitseelamuse. Mingit magusa marinaadiga grillribi või kana võiks siia juurde ampsata küll. Igatahes üks suitsune rüübe.


1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõte või koolis olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalal.